Σχετικά

biologika1

Η ιστοσελίδα biologikaorganikaproionta.com δημιουργήθηκε για να συμβάλλει αποτελεσματικά στην προβολή – παρουσίαση και προώθηση εγγυημένων, ασφαλή προϊόντων που παράγονται με βιολογικές ή παραδοσιακές μεθόδους φιλικές στο περιβάλλον.

Είμαστε ένα ενημερωτικό site για τα Βιολογικά προϊόντα τη Βιολογική γεωργία τα Ελληνικά Βιολογικά προϊόντα και τα Βιολογικά καταστήματα που διαθέτουν βιολογικά προϊόντα

Η όλη προσπάθεια επικεντρώνεται στο να προβληθούν τα Ελληνικά Προϊόντα και να προτιμηθούν από τους καταναλωτές, ειδικότερα στην περίοδο κρίσης που διανύουμε.

Όσον αφορά τα τρόφιμα, τα διατροφικά σκάνδαλα, τρελές αγελάδες, διοξίνες και σαλμονέλα σε κοτόπουλα, αυθώδης πυρετός σε χοιρινά, τρομώδης νόσος των προβάτων, υπολείμματα φυτοφαρμάκων και νιτρικά σε λαχανικά, μεταλλαγμένα τρόφιμα, οδήγησαν τους καταναλωτές να είναι ενημερωμένοι, συνειδητοποιημένοι και ιδιαίτερα απαιτητικοί στα προϊόντα διατροφής τους και γενικότερα. Σε αυτούς τους καταναλωτές απευθύνεται το site μας.

Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα της “επαφής” και “γνωριμίας” με ελληνικά ασφαλή προϊόντα υψηλής αξίας. Με ένα κλικ στο προϊόν μπορούν άμεσα να ενημερωθούν και να αντλήσουν πληροφορίες για τον τρόπο παραγωγής και την περιοχή παραγωγής του προϊόντος, για τον επιχειρηματία του προϊόντος και τα σημεία διάθεσης – πώλησης του εκάστοτε προϊόντος.

Οι πληροφορίες παρέχονται με τρόπο απλό και κατανοητό κάνοντας την πλοήγηση στην ιστοσελίδα εξαιρετικά εύκολη.

Η ιστοσελίδα απευθύνεται τόσο σε καταναλωτές όσο και σε χονδρέμπορους, λιανέμπορους που αναζητούν βιολογικά και παραδοσιακά ελληνικά ποιοτικά προϊόντα.

Για περισσοτερες πληροφοριες επικοινωνηστε μαζι μας